Esittely

Tervetuloa kotisivulleni!

Olen sertifioitu valmentaja Sari Waldén. Minulla on kokemusta liiketoiminnan- ja työvalmennuksesta. Vahvuuksiani ovat innostaminen ja tulevaisuusajattelu. Autan vahvuuksien määrittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Valmennukseni on ratkaisukeskeistä ja yksilöllistä. Olen kehittänyt menetelmän, jossa hygge tuo hyvinvointia elämään. Valmennan henkilöbrändin luomiseen ja olen mukana työnhakemisessa. Valmennus alkaan itsetunnon kehittämisestä ja vahvuuksien löytämisestä. Valmennusta voidaan käyttää osana työmuotoilussa. Itsensä johtaminen on monilla aloilla vaatimuksena. Aikatauluja ja stressin käsittelyä voidaan arvioida Hygge-menetelmän kautta.

Hygge -valmennuksen kulmakivet keskittyvät viihtyvyyden ja rauhallisuuden edistämiseen päivittäisessä elämässä. Ympäristöllä on suuri merkitys motivaatioon ja mielenrauhaan.

Tässä ovat valmennuksen keskeiset periaatteet:

 1. Kodin viihtyvyys: Hygge korostaa kodin merkitystä turvallisena satamana. Valmennus tarjoaa käytännön neuvoja ja inspiraatiota kodin muokkaamiseen viihtyisäksi tilaksi. Sisustusvinkit, tekstiilivalinnat ja järjestelyratkaisut auttavat luomaan kodikkaan ympäristön, jossa voit rentoutua ja nauttia elämästä.
 2. Rauhalliset rutiinit: Valmennus kannustaa luomaan päivittäisiä rauhoittumishetkiä. Aamu- ja iltarutiinit, jotka tukevat henkistä hyvinvointia, auttavat tasapainottamaan kiireistä arkea. Tietoinen läsnäolo ja mindfulness-harjoitukset ovat osa näitä rutiineja.
 3. Sosiaalisten suhteiden merkitys: Yhdessäolon kokemus on valmennuksen ytimessä. Luodaan ohjeita ja vinkkejä merkityksellisten hetkien luomiseen ystävien ja perheen kanssa. Yhteiset ateriat, rentouttavat aktiviteetit ja syvälliset keskustelut vahvistavat sosiaalisia suhteita.
 4. Luonnonläheisyys ja ulkoilu: Hygge korostaa luonnon läsnäolon voimaa. Valmennus kannustaa viettämään aikaa ulkona ja luomaan yhteyden ympäröivään luontoon. Tämä tukee mielenrauhaa ja lisää tasapainoa arkeen.
 5. Mindfulness ja meditaatio: Tietoinen läsnäolo ja meditaatio ovat avainasemassa valmennuksessa. Harjoitukset auttavat vahvistamaan henkistä tasapainoa, lieventämään stressiä ja löytämään sisäistä rauhaa.

Hygge-valmennus yhdistää nämä kulmakivet luodakseen kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiin. Tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään tasapaino, nauttimaan elämästä enemmän ja luomaan ympärilleen viihtyisämpiä ja rauhallisempia tiloja.

Valmennuksen aikana työskentelemme myös päivittäisten rutiiniesi parissa. Luomme yhdessä tasapainoisen päivärytmin, joka sisältää aikaa levolle, liikunnalle, ravitsevalle ruoalle ja henkiselle kasvulle. Tarkoituksena on integroida Hygge elämääsi niin, että se on kestävää ja pitkäjänteistä.

Hygge on elämäntapa. Se on matka kohti hyvinvointia, jossa sinä olet päähenkilö. Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti tasapainoista, onnellista ja terveellistä elämää? Yhdessä teemme siitä mahdollista!

Miten voisin auttaa? Ota minuun yhteyttä LinkedInissä!

Terkuin, Sari

🍀Sari Waldén | LinkedIn

harrastus hygge jooga koti luonto meditaatio mindfuness onni perhe ruoka rutiini tasapaino ulkoilu viihtyvyys

Artikkelit

 • Mindfulness ja meditaatio

  Mindfulness, eli tietoinen läsnäolo, on lähtöisin buddhalaisesta meditaatioperinteestä, ja se on viime vuosikymmeninä saanut laajaa suosiota länsimaissa. Se on taito olla täysin läsnä ja tietoinen hetkessä ilman tuomiota tai arvostelua. Mindfulness-harjoituksia voidaan integroida erilaisiin valmennusohjelmiin parantamaan henkistä hyvinvointia ja suorituskykyä. Meditaatio on tietoisesti luotu mielentila, jossa pyritään keskittymään ja rauhoittamaan mieltä. Se voi sisältää erilaisia…


 • Luonnonläheisyys ja ulkoilu

  Luonnonläheisyys ja ulkoilu ovat keskeisiä elementtejä hygge-elämäntavassa, ja niiden merkitystä korostetaan monin tavoin. Hygge kannustaa ihmisiä viettämään aikaa ulkona, nauttimaan luonnosta ja luomaan vahvan yhteyden ympäröivään ympäristöön. Tämä tukee mielenrauhaa ja edistää tasapainoa arjessa monin eri tavoin. Yhteenvetona voidaan todeta, että luonnonläheisyys ja ulkoilu ovat olennainen osa hygge-elämäntapaa, joka pyrkii edistämään hyvinvointia, tasapainoa ja mielenrauhaa…


 • Sosiaaliset suhteet

  Sosiaaliset suhteet ovat olennainen osa ihmisten hyvinvointia ja onnellisuutta. Yhdessäolon taika on erityisen tärkeä valmennuksessa, sillä se edistää positiivisia tunteita, vahvistaa siteitä ja tukee kokonaisvaltaista terveyttä. Alla on joitakin ohjeita ja vinkkejä merkityksellisten hetkien luomiseen ystävien ja perheen kanssa: Yhdessäolon fiilis piilee kyvyssämme luoda aitoja, merkityksellisiä hetkiä toistemme kanssa. Näiden vinkkien avulla voitte vahvistaa sosiaalisia…


 • Rauhalliset rutiinit

  Rauhalliset rutiinit, kuten aamu- ja iltarutiinit, voivat olla tehokas tapa edistää henkistä hyvinvointia ja tasapainottaa kiireistä arkea. Näihin rutiineihin sisällytetty tietoinen läsnäolo ja mindfulness-harjoitukset voivat tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tässä lisätietoja näistä elementeistä: Näiden rauhoittumishetkien ja mindfulness-harjoitusten avulla voidaan luoda vahvempia yhteyksiä kehosi ja mielesi välille, mikä edistää parempaa henkistä hyvinvointia ja auttaa hallitsemaan stressiä. On…