Hygge kulttuuri

Missio


Hyggen henki tuo ihmisten elämään lämpimiä, mukavia ja yhteisöllisiä ympäristöjä. Hygge edistää hyvinvointia ja iloa, jotka auttavat ihmisiä löytämään rauhaa ja onnellisuutta arjen hetkissä.

Visio
Hyggen visio on näkyvää ilon luomisessa ja levittämisessä. Hygge inspiroi ihmisiä omaksumaan hyggen elämäntapana, joka korostaa hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja kestävää kehitystä.

Arvot
1. Yhteisöllisyys: Hygge syntyy yhdessäolosta ja jaetuista hetkistä. Läheiset ihmissuhteet ja yhteiset kokemukset ovat avain hyvään elämään.


2. Kestävä kehitys: Hygge ja kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä. Sitoutuminen ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja tuotteisiin, jotka kunnioittavat ja suojelevat luontoa.


3. Laadukkuus: Hyggen ytimessä on laatu. Hygge huolella valittuja tuotteita ja palveluita, jotka tuovat iloa ja kestävät aikaa.


4. Hyvinvointi: Hygge edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoite on tukea fyysistä, henkistä ja emotionaalista terveyttä.


5. Inspiraatio ja luovuus: Hygge inspiroi elämään merkityksellistä ja rikasta elämää. Se rohkaisee ihmisiä löytämään kauneutta ja iloa arjen pienistä asioista.