Talvisia tunnelmia ja kevään odotusta

 

Ilmat vaihtuvat ja se vaikuttaa myös mielialaan. Kevät on kovasti mielessä. Ensin pitää kärsiä loskaa ja sadetta. Lumet sulavat nopeasti. Viime kuukausi on mennyt vauhdilla valokuvaamisesta ja somemaailmassa.

Tässä kirjoituksessa muistelen talvea ja sen parhaita valokuvia sekä mukavia kävelyretkiä ja työmatkakuvauksia.

Näissä maisemissa löydän itseni joka aamu. On hienoa seurata miten meri muuttuu päivittäin ja miten valo vaikuttaa tunnelmaan.

Turistit ovat hyvin löytäneet Altaan ja Kauppatorin. Japanilaiset ja kiinalaiset tulevat vastaan isoissa ryhmissä päivittäin. Se sopii hyvin kansainväliseen menoon Helsingissä. Samalla he tuovat hyvinvointia helsinkiläisille käyttäessään palveluita ja ostaessaan luxustuotteta Espan myymälöissä.

Tunnelmat vaihtuvat. Junalla pääsee nopeasti keskustaan.  Uusi ja vanha kohtaavat. Vanha asema ja uusi hieno maailmanpyörä.

Viikonloppuisin kannattaa ottaa rennosti ja tehdä pieniä retkiä luontoon. Seuraavat kuvat ovat Espoosta. Träskenda ja Lippajävi ovat talvisissa olosuhteissa seuraavissa kuvissa. Kaunista ja tunnelmallista katsottavaa. Toivottavasti olet nauttinut kauniista kuvista ja jatkat blogin seuraamista tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *